за резервации:

тел: 062/ 604 496
GSM: 0888 888074, 0888 462899













copyright © 2005 emotion_art

Къща за почивка "Факлите"

В архитектурният резерват Арбанаси е разположена къща за почивка “Факлите”. Тя представлява типичните за селото къщи, които впечатляват със суровия си външен вид и високи каменни огради, но междувременно силно контрастират с китните дворове и неповторимия уют и удобство на интериора. Къщата съчетава в себе си всички необходими удобства, от които се нуждаете за един приятен престой на фона на неповторимия болярски стил. Тя е двуетажна, в типичната за този край възрожденска архитектура - с дебели каменни стени, чардак и просторен двор и умело пренася в атмосферата на отминали времена. Къща за почивка “Факлите” разполага с бар/кафе, механа, детски кът и охраняем паркинг.

Тук спокойно можете да организирате юбилейните си срещи, фирмени събирания, командировка. Къщата разполага и с барбекю, както и с битов кът, където можете да се отпуснете. Ако пък сте любители на елитните спортове, можете да отседнете тук и да се възползвате от добре оборудваната конна база на селото.

Къща за почивка “Факлите” разполага с общо 4 стаи, от които 3 двойни и една четворна и един просторен апартамент. Във всяка от стаите има самостоятелен санитарен възел и телевизор, а апартаментът разполага и с вана.